Proiectare şi execuţie instalaţii din ţevi de cupru

Ţeava de cupru este una dintre materialele preferate şi de încredere ale instalaţiilor pentru construcţii. În mod unic poate fi utilizat în aproape toate domeniile instalaţiilor pentru construcţii: cu ajutorul ţevilor de cupru putem instala conducte de apă potabilă şi apă caldă, încălzire cu radiatoare sau de suprafeţe, gaze naturale, GPL, păcură, conducte de aer comprimat, ţevile din cupru sunt indispensabile sistemelor climatice şi de energie solară.

Un exemplu din practica europeană: în Franţa conductele din interiorul unei clădiri sunt instalate doar din ţevi de cupru!

Este extrem de importantă respectarea normelor de proiectare şi de execuţie în vigoare, astfel clientul se poate bucura de avantajele sistemelor de conducte din cupru perfect funcţionale.

 

press_fitting_installed.jpg

 

Share >

Ghidul de execuţie a instalaţiilor din ţevi de cupru vine în ajutorul instalatorilor la executarea sistemelor de instalaţii sanitare, instalaţii de încălzire centrală, instalaţii de alimentare cu gaze naturale, instalaţii de alimentare cu combustibil lichid, instalaţii de aer comprimat, etc.
01/12/2014