Linkuri utile

www.copperalliance.ro

www.copperconcept.org
Pe această pagină puteţi face cunoştinţă cu nenumărate clădiri frumoase la care s-a folosit cuprul. Aici sunt prezentate proiecte de arhitectură din mai multe ţări, informaţiile sunt deosebit de bogate în poze, în informaţii tehnice şi detalii, meritând să fie vizitate împreună cu pagina de internet în limba română şi cu paginile altor ţări.

www.leonardo-energy.org
Programul Leonardo ENERGY este iniţiativa Institutului European al Cuprului, care s-a constituit cu ajutorul partenerilor industriali şi universitari, precum şi cu ajutorul Uniunii Europene. Scopul prioritar al programului este creşterea eficacităţii energetice, dar cuprinde şi alte teme interesante, ca informaţii despre calitatea energiei electrice şi siguranţa sistemelor de distribuţie. Pagina este în limba engleză.

www.icsg.org
Pagina de web al Grupului Internaţional de Studiu al Cuprului, International Copper Study Group (ICSG) în limba engleza. Statistici despre oferta şi consumul de cupru, trenduri, evenimente, conferinţe...

www.coppercouncil.org
Pagina de web al Consiliului Internaţional al Prelucrătorilor de Cupru - International Wrought Copper Council (IWCC) în limba engleza. IWCC a fost fondat în 1953 şi este organizaţia mondială a producătorilor de cupru. Este pagina unde pot fi accesate informaţii despre producătorii europeni, motor de căutare pentru producători după produs şi regiune, publicaţii.

www.lme.com
Pagina de web a Bursei de Metale Preţioase de la Londra (London Metal Exchange - LME) în engleză.

 

 

Share >