Despre noi

Fondat în 1996 în Marea Britanie, iar din 1998 cu sediul în Bruxelles, ECI este un joint-venture între Asociaţia Internaţională al Cuprului (International Copper Association Ltd. - ICA), cu sediul în New York, -reprezentând majoritatea marilor companii miniere din lume, topitoriile şi producătorii de semi-fabricate-, şi industria europeană al cuprului. ECI face parte şi din Alianţa Cuprului, o reţea internaţională a asociaţiilor industriale. Misiunea Alianţei este de a apăra şi dezvolta comerţul cuprului, bazat pe performanţele sale tehnice superioare şi contribuţia la o mai bună calitate a vieţii.

În Europa, ECI îşi desfăşoară activitatea printr-o reţea de unsprezece asociaţii naţionale, dintre care unele au peste 80 de ani de experienţă în promovarea şi apărarea cuprului. Valoarea serviciilor oferite de ECI, pentru membrii noştri şi pentru piaţă, se bazează pe abilităţile, experienţa şi diversitatea culturală al colaboratorilor noştri.

ECPPC (European Copper Plumbing Promotion Campaign ) din România este o reprezentanţă non-profit susţinută de companiile care produc şi prelucrează cupru, având ca scop promovarea cuprului ca material precum şi facilitarea utilizării corecte şi eficiente a cuprului. Serviciile acordate includ consultanţă tehnică şi acordarea de informaţii, stând la dispoziţia tuturor celor interesaţi de domeniile de utilizare ale cuprului.

ROMANIA:
László Báró
530232 Miercurea Ciuc, str. Lunca Mare 27, Romania
Fax: +40 266 321070
Telefon mobil: +40 740 494682
Telefon: +40 266 321077
Email: baro@promax-engineering.com

Share >

Ştiri, actualităţi
În trecut, ca și în prezent, instalațiile din contrucții au fost legate între ele prin conducte. Conductele fac parte din viața noastră cotidiană, deoarece prin ele ajunge la noi sursa indispensabilă vieții, apa potabilă. Putem alege dintre numeroși producători renumiți, dintr-o gamă atât de largă de produse, încât ne este foarte greu să alegem. La baza articolului stă un studiu prezentat la Universitatea Pollack Mihály din Pécs (Ungaria), Facultatea de Inginerie Mecanică.
19/05/2016