1. Material de încredere, durabil

materials.jpg

Ţevile din cupru sunt sigure, durabile şi de încredere, liniştea investitorului este asigurată

Cuprul este singurul material de instalaţii, care de mii de ani transportă apa în siguranţă. Utilizarea cuprului este menţionată prima oară în anul 2750 î.e.n, în Egipt. Lângă Abusir, într-un templu, ţevile de alimentare cu apă au fost executate din cupru. Părţi intacte de sisteme de alimentare cu apă din ţevi de cupru din vremurile romane, pot fi văzute în Pompei şi Herculaneum, în acele oraşe care au fost distruse de erupţia Vezuviului în 79 e.n.

În secolul 20. cuprul a devenit materia primă favorită a sistemelor de încălzire şi sanitare, ridicând standardul de calitate la un nivel pe care alte materiale doar doresc să le atingă. Performanţa cuprului a fost dovedită în cursul deceniilor în care cuprul a fost utilizat în milioane de case europene, unde instalaţiile au fost executate din ţevi de cupru – asumându-şi astfel reputaţia de a fi cel mai performant material pentru ţevi.

Cuprul a fost testat în timp şi este în continuare materialul favorit al ţevilor de instalaţii din casele moderne. Aceste performanţe dovedite justifică faptul că, cuprul are proprietăţi deosebite în comparaţie cu alte materiale pentru ţevi.

Share >